Saturday, September 18, 2010

Mitsubishi Lancer Evolution VIII

Keluaran : Kinsmart
Skala : 1/36
Info : Ni satu lagi model kereta yg Mr Runner order melalui ebay.. Model ni memang susah untuk didapati di Alor Setar,sebab tu Mr Runner order kat ebay je... Walaupun model kereta ni adalah jenis tarik belakang (Pull Back Action) tapi klau setakat nak buat koleksi tu blh la,org bukan tahu pun kan klau tak diberitahu...hehe.. Bodynya dibuat daripada besi dan pintunya boleh dibuka manakala tayarnya plak dibuat daripada getah,bukan plastik tau...hehe





No comments:

Post a Comment