Friday, April 27, 2012

Hotwheels Concept Car..

Kali ni Mr Runner nak memperkenalkan model kereta concept keluaran Hotwheels plak.. Model ni baru saja keluar di pasaran pada tahun ini... Mr Runner beli kat pasar malam je dengan harga RM5... Model ini kalau mengikut rekod dalam Hot Wheels Wiki bernama 24 Ours,kalau silap tu tolong la betulkan... Mr Runner tak banyak ulasan sangat mengenai kereta ini,cuma nak share gambar je...

No comments:

Post a Comment